KAYIT KABUL KOŞULLARI

KAYIT İÇİN ÖNCELİKLE ÖĞRENCİNİN AKADEMİK YETERLİLİK VE SOSYAL GELİŞİMİ GÖZ ÖNÜNDE TUTULACAKTIR.

BU ÖLÇÜTLERDEN SONRA VELİ GÖRÜŞMESİ YOLUYLA KAYIT KESİNLİK KAZANACAKTIR.

Okulumuz, Sorgulamaya Dayalı Uluslar Arası Ezbersiz Eğitim Programını (The International Baccalaureate Primary Years Programme) yürütmektedir. Program gereği  öğrencinin kendini yönetme becerisi esastır. Yani yetişken kontrollü bir eğitim anlayışımız yoktur. Öğrenci, davranış ve alışkanlıklarıyla bu sisteme ayak uydurmalıdır. Örneğin öfke kontrolünde zorluk, okul kurallarına uyumsuzluk ve sınıf - okul iklimini bozucu tutum ve davranışlar okulumuzun eğitim-öğretim felsefesine aykırı düşmektedir.

Öğrencinin gelişimi için ailenin okul ile işbirliği yapması beklenir. Yıl içinde bu amaçla yapılacak toplantılara velilerin katılımı zorunludur. Aile ve okul arasında kurulan ilişki birçok sorunu önleyecek veya çözümünü kolaylaştıracaktır.

Öğrencinin gelişimine ilişkin okul yönlendirmelerine ailenin olumlu yaklaşması ve önerileri dikkate alması beklenir. Okulumuzda velinin yapıcı eleştirileri ve önerileri önemsenir, ancak velinin eğitime müdahalesi yoktur.

Kesin kayda davet edilen öğrenci, belirlenen süre içerisinde kaydının yapılmaması durumunda kayıt hakkını yitirecektir.

Okula yeni kayıt yaptırmış öğrencinin okullar açılmadan önce beceri geliştirme - uyum ve yönlendirme çalışmalarına katılması zorunludur.

Ödeme Bilgileri

Ödemeler 8 eşit taksitle yapılır ve Mart ayında biter.

Ödemelere ilişkin taksit ve indirim konusundaki talepler okulda çifte standart meydana getireceği için kabul edilmemektedir.

Okulumuzda indirim uygulaması yoktur.