Çünkü; %100 Başarısı Var.

Öğrencilerimiz, ortaöğretime geçiş sınavlarında elde ettikleri başarıyla okulumuzu son 15 yılda zirveye taşıyarak başarıda öncü okul konumuna ulaştırdılar.

Çünkü; Sorgulamaya Dayalı Uluslar Arası Ezbersiz Eğitim Programı Var.

Eğitim felsefemiz, öğrenciyi merkeze alan ve tüm eğitim çalışmalarını öğrencilerin ihtiyaçlarına göre düzenlenmesini sağlayan IB-PYP İlk Yıllar Programını temel alır. Bu nedenle okulumuzda; bilgili, kavramlarla düşünebilen, bilgilerini kullanabilecek tutum ve becerilere sahip ve bunları eyleme geçirerek yaşamında uygulayan insanlar yetişmektedir.

Çünkü; Taş Öğrencileri 2 Dil Konuşur.

Özel Taş İlköğretim Kurumları 1991 yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başladığından bu yana birçok alanda olduğu gibi yabancı dil öğretiminde de öncü olmuştur. Mezun öğrenciler, ana dillerinin yanında İngilizce ve Almancayı etkili bir biçimde kullanarak dünya insanı olma yolunda adım atarlar.

Çünkü; Kitap Okuyan Çocukları Var.

Çünkü; Eğitimin Değerini Bilen Bir Veli Profili Var.

Çünkü; 43 Sosyal Kulüpte Yeteneklerini Geliştirirler.

Öğrencilerimiz Sosyal Kulüplerde Farklı Becerilerini Geliştirirler.

Çünkü; Çok Deneyimli Bir Öğretmen Kadrosu Var.

Çünkü; Birbirini Destekleyen Okul Topluluğu Var.

Çünkü; 27 Yıldır Devam Eden Bir Başarı Grafiği Var.

Çünkü; Her Öğrencinin Başarma Fırsatı Var.