YEMEK

Okulumuzda, üçü seçmeli olmak üzere 8 çeşit yemek çıkarılmaktadır. Tüm çeşitlerin kalori oranları diyetisyen kontrolündedir. Yemeklerimiz bu kontrolde uygun hazırlanır.

Yemeklerimiz uluslararası standartlara uygun olarak okulda pişirilir. Herhangi bir sağlık sorunu ihtimaline karşılık yemek numuneleri 3 gün süreyle bekletilir. Okulda kullanılan içme suyunun düzenli olarak tahlilleri yaptırılır. Hazırlık, 1., 2., 3., 4., 5. ve 6. sınıflarımız için yemek zorunludur. Diğer sınıflarımız için yemek zorunlu olmadığından öğrencilerimiz yemek ihtiyaçlarını kantinden giderirler.

Okul kantinimizde sınırlı çeşitte ürün bulunur. Öğrencilerimizin sağlığı açısından cips, kola, çiklet v.s. ürünler bulunmamaktadır.